скачать joomla шаблоны

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
   
Marime font

Consiliul pe probleme de tineret

A LUAT FIINȚĂ CONSILIUL PE PROBLEME DE TINERET

La inițiativa Autorității Naționale pentru Soprt și Tineret, a fost înființat Consiliul pe probleme de Tineret din România, .
Această structură consultativă va funcționa pe lângă ANST în baza dialogului structurat în ceea ce privește elaborarea și monitorizarea aplicării politicilor publice în domeniul tineretului.
Consiliul pe Probleme de Tineret va fi format din președinții structurilor sindicale și patronale adresate tinerilor, președinții federațiilor studențești, președinții organizațiilor de tineret ale partidelor politice parlamentare, președintele Consiliului Tineretului din România, precum și din președinții organizațiilor neguvernamentale reprezentative de tineret.

 

Principalele domenii de lucru abordate de CPT vor viza educația, cultura, sănătatea, ocuparea forței de muncă, voluntariatul și susținerea tinerei familii.
Constituirea Consiliului pe Probleme de Tineret reprezintă, în primul rând, un pas important în dezvoltarea politiclor din acest segment în România, precum și o etapă – cheie în aplicarea setului de obiective strategice în domeniul tineretului însușit de actuala guvernare. Considerăm că, în acest fel, tinerii vor avea un cuvânt determinant în elaborarea și definivarea inițiativelor legislative, fiind astfel direct implicați în luarea deciziilor care îi vizează, a declarat vicepreședintele ANST, Victor Ionescu.

 

Login membri

Online

Avem 42 vizitatori online