скачать joomla шаблоны

Luni, 22 Ianuarie 2018
   
Marime font

Consultari regionale Legea Tinerilor si Metodologia de finantare

CONSULTARI REGIONALE :LEGEA TINERILOR SI METODOLOGIA DE FINANTARE

Legea Tinerilor intră în dezbatere Ministerul Ministerul Tineretului și Sportului organizează, în Timișoara, 22 februarie. 2016, consultări regionale cu structuri de/pentru tineret, referitoare la modificarea Legii Tinerilor și a îmbunătățirii Metodologiei de finanțare a mediului asociativ.

Demersul vizează armonizarea cadrului legislativ în domeniul tineretului și realizarea unei singure Legi a Tinerilor care să înglobeze: Legea Tinerilor (350/ 2006), Legea privind înființarea centrelor de informare și consiliere pentru tineri (nr. 333 / 17.06.2006), Legea privind înființarea, organizarea și funcționarea Consiliului Național al Tineretului din România (nr. 351 / 21.07.2006) și Legea privind instituirea Zilei Naționale a Tineretului (nr. 425 / 28.10.2004).

 

Temele de dezbatere vor fi următoarele:

? clarificarea și definirea unor termeni și sintagme din domeniul tineretului;

? clarificarea și profesionalizarea activității centrelor de tineret,

? consultarea sectorului de tineret și participarea la elaborarea și implementarea politicilor naționale;

? identificarea și precizarea de categorii de tineri care nu sunt cuprinse în lege actuală, mecanisme de bugetare,

? monitorizarea și evaluarea pentru utilizarea eficientă a resurselor.

Caravana de consultări este un rezultat și totodată o necesitate ce a reieșit în urma întâlnirilor de consultare din 6, respectiv 11 ianuarie 2016 la sediul ministerului în care au fost dezbătute principalele modificări cu privire la cele două demersuri.

Andrei Popescu, Secretar de stat în cadrul Ministerul Tineretului și Sportului, împreună cu echipa de implementare vor fi prezenți la toate aceste consultări.

Regiunea de Dezvoltare Vest (Arad, Timișoara, Hunedoara, Caraș-Severin) – Timișoara, 22 februarie. Vă puteți înscrie aici până la data de 20 februarie. 

https://docs.google.com/forms/d/1DxdNJ474s1sggLvXqoq5yhCJYFWzkRJrTgoZbUphzMo/viewform?c=0&w=1

 

Login membri

Online

Avem 2 vizitatori online